Vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål


Gjennomsiktig tape


Emballasjetape

  • Hvorfor er det forskjellige typer emballasjetape?
    Hver eneste emballasjetape vi har er utformet med et spesielt formål for øyet. Heavy Duty Scotch® emballasjetape for eksempel, er utrolig sterk, og kan holde emballasjen intakt under transport, mens Scotch® emballasjetape for langvarig flytting og oppbevaring har et unikt lim som er UV-resistent, og passer perfekt til langtidsoppbevaring på steder med høye eller lave temperaturer.
  • Scotch® emballasjetaper kan motstå en moderat mengde fuktighet i en kort periode, men de er ikke designet for bruk gjennom lengre eksponering for vær og vind.
  • Emballasjetaper kan etterlate seg rester når de blir fjernet fordi det er så sterkt lim. Det er nok bedre å bruke maskeringstape i så fall
  • 1. Fjern den gamle taperullen. Sett den nye taperullen på den store rullen og trykk den helt ned. Sørg for at den klebrige siden går nedover når du drar tapen ut. 2. Trekk tapen over styreskinnen (rett vet håndtaket) og under den andre, mindre rullen. Noen emballasjetapedispensere har en fjærstyreskinne her. Hvis det er tilfellet, holder du den tilbake slik at du kan trekke tapen enkelt gjennom. 3. Trekk tapen mot den taggede kanten. 4. tapen er klar!
  • Nei. Fargen på tapen betyr ingenting. De vanligste fargene på emballasjetape er gjennomsiktig, off-white og farget. Mange blir gjennomsiktige når de påføres slik at skrift kan bli synlig, f.eks. e-postetiketter.

Lim


Sakser


Dispensere