Wall-Safe

Vi presenterer Scotch® Wall-Safe Tape

Bruk Scotch® Wall-Safe Tape til å vise, dekorere og organisere på en trygg måte i hjemmet, på kontoret eller i klasserommet.

Vi presenterer Scotch® Wall-Safe Tape

Bruk Scotch® Wall-Safe Tape til å vise, dekorere og organisere på en trygg måte i hjemmet, på kontoret eller i klasserommet.

Vi presenterer Scotch® Wall-Safe Tape

Bruk Scotch® Wall-Safe Tape til å vise, dekorere og organisere på en trygg måte i hjemmet, på kontoret eller i klasserommet.

Wall-Safe overflater

Tape til veggen : Hvilke overflater er sikre?

 • Du kan tape opp dine inspirerende sitater, dekorasjoner, fotokollasjer eller kunstsamlinger uten å bekymre deg for å ødelegge veggen eller gjenstanden du henger opp, ved å bruke Scotch® Wall-Safe Tape. Denne tapen kan brukes på malt gips, tre, rustfritt stål, glass og speil.

 • Scotch® Wall-Safe Tape har et avtagbart lim som kan fjernes fra disse overflatene innen 30 dager.

  Så sett i gang – vis gamle bilder, heng opp reiseplaner eller organiser uken og gjøremålene dine. Hold det som inspirerer deg foran og i midten.

 • Enkel fjerning

  Enkel fjerning

  Flytt oppgaver, notater, favorittsitater eller dekorasjoner rundt på veggen din enkelt med Scotch® Wall-Safe Tape. Klistre opp ting, omorganisere dem eller flytt dem for å gi plass til flere påminnelser, handlelister eller bilder. Scotch® Wall-Safe Tape fjernes enkelt og rent innen 30 dager, så klistre opp alle gjenstander du ønsker uten å bekymre deg for å skade verken dem eller veggen din.


Dynamisk dekorere bannere
Dynamisk dekorasjon

Dynamisk dekorering

 • For anledninger som krever rask og enkel dekorasjon, er Scotch® Wall-Safe Tape den beste løsningen. Bytt dekor ved hver sesong eller høytid. Eller finn en unnskyldning for å sette opp noe annerledes og feire kreativiteten din. Her er noen artige idéer:

  1. Bruk ulike ord for ulike grunner eller sesonger. Bokstavbannere er enkle å endre, og du kan uttrykke nøyaktig hva du føler. Bannerne på denne siden er fra Rifle Paper Co.

 • 2. Feir noen som elsker bøker ved å legge boktitler til figurer og binde dem sammen. Eller bruk en hullmaskin til å henge opp bilder av favorittpersonene dine. Mulighetene bare fortsetter og fortsetter. Kom opp med noen nye idéer og skap noe helt nytt på egen hånd.

  3. Ha det gøy med objektbannere, som fuglene i bildet ovenfor. Du kan enkelt bytte dem ut med blomster, blader, snøflak eller dine egne idéer etter hvert som årstidene endres.

 • Rotering Gallery

  Roterende galleri

  Gallerivegger er en fin måte å skape kunst på, spesielt når det er en kunstner i familien som lager nye mesterverk nesten hver eneste dag. Barna elsker å ha plass til å vise frem talent og fantasi.

  Vår gallerivegg har barnekreasjoner med noen av Zara Gonzalez Hoangs sitt arbeid blandet inn. Hun er en kunstner og illustratør som fyller tegningene sine med søte dyr, spesielle skapninger og noen ganger mennesker. Hennes tegninger går godt sammen med barnekunstverk, og legger til litt moro og gnist til barnekreasjoner som alltid utvikler seg.


Inspirasjon til dagen din

Inspirasjon til dagen din

 • Fokuser på målene dine som det første du gjør på morgenen. Enten du sparer til en reise, prøver å etterleve en sunnere livsstil eller holde kontakten med familie og venner, kan du få en påminnelse om det hver dag, noe som vil bidra til at du alltid er bevisst på det. Scotch® Wall-Safe Tape fungerer glimrende på speil, så hold inspirasjonen foran og i midten av baderommet eller speilet.

Organiser oppgavene eller prosjektene dine

Organiser oppgavene eller prosjektene dine

 • Fjern alt rotet på pulten din ved å gjøre veggen din til en flytende og levende gjøremålsliste. Lag et rutenett for å hjelpe deg med å organisere oppgavene dine og på en tydelig måte vise når ting må gjøres. Klistre opp notater og påminnelser med Scotch® Wall-Safe Tape, så viktige tips blir enklere å finne. Når oppgavene er fullførte kan du fjerne disse og starte på nytt!