tapetriks

tapetriks

Lær deg forskjellen mellom tapene og få ideer for hvordan tapen kan brukes på unike måter for å løse hverdagslige problemer.

tapetriks

Grunnleggende informasjon om tape: hva er forskjellen?

Hvis du skal utføre en jobb riktig, starter det med å ha de riktige verktøyene. Alle våre taper er utformet for å passe bestemte bruksområder. Ikke la bruk av feil tape hindre deg i å få prosjektet ditt perfekt.

 • Gjennomsiktig tape er generelt sett bra til håndarbeid, reparering og lysmontering. De er lette å rive av og få av rullen.


 • Fiks en ødelagt skolisse med Scotch® Crystal tape

  Fiks en slitt skolisse

  Hvis du må skifte ut en metallstift, plast- eller metalldelen på tuppen av skolissen din, trenger du ikke lete lenger enn til Scotch® Crystal tape. Pakk ganske enkelt den slitte delen inn i tapen mens du former den som en sylinder. Du kan også bruke Washi-tape eller dekorativ Duct-tape til å gjøre skolissene personlige med litt farge.


 • Rengjøre tastaturet med Scotch® Magic™ tape

  Rengjør tastaturet

  Du trenger ikke trykkluft for å rengjøre tastaturet. Dra ganske enkelt en stripe Scotch® Magic™ tape gjennom tastaturradene for å få opp støv og rusk.


Arranger blomsteroppsatser med Scotch® tape

Arrangere blomsterbuketter med Scotch® Magic™ tape

 • Forandre blomstervasen med Scotch® Magic™ tape. Bruk tapestrimler i samme lengde for å lage et rutenett med jevne mellomrom, øverst på vasen (selv om vasen på bildet er firkantet, vil det fungere like bra på en rund vase).

 • Stikk deretter blomstene ned i de tomme firkantene mellom tapen. Dette vil gjøre at buketten står rett opp uten at blomstene må stå for nærme hverandre eller at du må ha fyllmasse i vasen.


Designfakta om tapedispensere
 • Designfakta om tapedispensere

  Den klassiske skrivebordsdispenseren er så ikonisk at mange av funksjonene ikke legges merke til. Scotch® C-38 tapedispenser er designet for å kunne brukes til mange tapetyper, og har en tung underside som ikke sklir på underlaget slik at du kan bruke én hånd når du skal tape. De er nå også tilgjengelige i en rekke farger.


Visste du?
Scotch® tape har blitt brukt til å dekke små sprekker i due- og kalkunegg for å holde de sammen helt frem til klekking.

Produkter som er brukt


Du er kanskje også interessert i

 • Se våre gjennomsiktige taper for å reparere rifter, montere bilder eller få gaver til å se perfekte ut. Hver tape er designet for å løse et unikt antall problemer – finn tapen som passer perfekt til prosjektet ditt.